Cherry is een marketingbedrijf met pit! Bij deze organisatie gaan online en offline marketingactiviteiten hand in hand. Bedrijven, marketeers en ondernemers, realiseren zich steeds meer dat marketingcommunicatie ontzettend belangrijk is. 

Moderne marketing bestaat tegenwoordig uit een krachtig samenspel van offline en online acties. Als deze goed worden opgezet, zullen ze elkaar zichtbaar versterken. Uiteindelijk zal je bedrijf beter zichtbaar worden voor de doelgroep. 

Cherry zet marketing om in conversie

Het omzetten van marketing naar conversie doen ze offline en online. Er wordt sterk meegedacht over branding en marktpositie. De marketing van uw organisatie wordt door Cherry geoptimaliseerd. Dit zorgt voor meer clicks en betere en snellere online vindbaarheid. Dit wordt gerealiseerd in combinatie met slimme inzet van offline media als events, print en andere presentaties. 

Enthousiast team 

Het enthousiaste team van Cherry komt dagelijks in actie voor het MKB, de handel, de industrie en zakelijke dienstverlening. Ze houden de onlineontwikkelingen in deze branches nauwlettend in de gaten. Diensten uit het verleden tonen aan dat ze een full service marketingbureau zijn die goede resultaten voor klanten weten te boeken. 

Marketing versterken 

Er is binnen deze onderneming een sterk geloof in co-creatie. Cherry ziet zichzelf als een verlengstuk van jouw bedrijf. De Cherry-marketingprofessionals komen in actie tegen een scherp tarief. Ze weten cross mediale marketingkennis en digitale technologie samen te brengen, zodat uw marketing versterkt zal worden.