Voor deze opdrachtgevers komen we al succesvol in actie.

Cherry Marketing

Cherry Marketing is een marketingbedrijf met pit! Bij deze organisatie gaan online en offline marketingactiviteiten hand in hand. Bedrijven, marketeers en ondernemers, realiseren zich steeds meer dat marketingcommunicatie ontzettend belangrijk is. Moderne marketing bestaat tegenwoordig uit een krachtig samenspel van offline en online acties. Als deze goed worden opgezet, zullen ze elkaar zichtbaar versterken. Uiteindelijk zal je bedrijf beter zichtbaar worden voor de doelgroep.

NederlandReview

NederlandReview is dé nationale ervaringen website van Nederland. Op dit platform lees je reviews die betrouwbaar en onafhankelijk zijn geschreven. Via deze site kunnen mensen hun mening geven over bedrijven waar ze al ervaring mee hebben. Het is ook mogelijk om de meningen van andere personen te lezen.

Vrije Tijd Amsterdam

Vrije Tijd Amsterdam (vrijetijdamsterdam.nl) is een online media & entertainment bedrijf. Bij Vrije Tijd Amsterdam vinden ze het erg leuk om originele artikelen over Amsterdamse onderwerpen te schrijven. Het mooie hiervan is dat hiermee bezoekers vermaakt worden, terwijl ondernemers ondersteuning wordt geboden.