NederlandReview is dé nationale ervaringen website van Nederland. Op dit platform lees je reviews die betrouwbaar en onafhankelijk zijn geschreven. Via deze site kunnen mensen hun mening geven over bedrijven waar ze al ervaring mee hebben. Het is ook mogelijk om de meningen van andere personen te lezen.

Klein en gedreven team

Dit platform valt onder de paraplu van de Cherry-Group. Marnix van Oostenbrugge geeft leiding aan het team. Alle bedrijfsactiviteiten vinden plaats in Arnhem. Er wordt gewerkt met een klein, maar gedreven team van enthousiaste medewerkers. Zij willen de wereld graag een stuk mooier maken. Door het verzamelen van ervaringen krijgt men een beter beeld over de diensten en producten van een onderneming.

Het doel van NederlandReview

Transparantie staat bij NederlandReview hoog in het vaandel. Aan verkooppraatjes heeft niemand iets. Het gaat om echte betrouwbare en onafhankelijke ervaringen. Dat is wat ze bij NederlandReview graag willen bewerkstelligen. Ze vinden het fijn dat het kenbaar wordt gemaakt als een organisatie goede diensten/producten op de markt brengt. Dat zijn organisaties met bestaansrecht. Het is ook belangrijk om te weten als bedrijven er niks van bakken. Met deze ondernemingen kan dan beter niet in zee gegaan worden. Door de reviews te lezen weet iedereen precies waar ze aan toe zijn.

Neem zelf eens een kijkje

Bij NederlandReview worden bedrijfsbeoordelingen gedeeld over allerlei verschillende soorten bedrijven. Denk aan online shops, datingsites, verzekeraars, energieleveranciers en een heleboel andere organisaties. Neem vooral zelf eens een kijkje op dit platform!